24 uur per dag telefonische coaching op 0900 21.12 2012

Tcoach nieuws 4 februari 2009


Het is inmiddels februari geworden, tijd voor een nieuwe nieuwspagina. Toch menen we ook nog wat aandacht te moeten houden voor recente ontwikkelingen als het gratis aanbieden van online coaching en persoonlijkheidstests. Maak hier veelvuldig gebruik van!


Gratis online coaching

Vanaf heden biedt Tcoach exclusief gratis online coaching aan. Vragen, problemen, kansen en uitdagingen kun je nu direct online voorleggen aan een coach naar keuze. Kijk op onze homepage. Als een coach meedoet met gratis online coaching dan kun je dat zien aan de MAIL MIJ link. Klik op de link en stel je vraag, je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Gratis persoonlijkheidstests

Het aanbieden van persoonlijkheidstests is al langre tijd een streven van Tcoach. Vanaf nu is de eerste test een feit. Om dit te vieren bieden wij deze dan ook gratis aan. Interesse? Ga dan direct naar de testpagina. Wil je de resultaten van de test doorspreken met je coach dan kan dat als vanouds telefonisch natuurlijk, maar vanaf nu ook online!

Vacatures

Misschien geen echt nieuws, maar daarom zeker niet minder belangrijk. Wij zijn nog steeds op zoek naar coaches. Kijk voor meer informatie op de vacaturepagina.